KOYAA nagrajen na Kitajskem in na voljo preko videa na zahtevo

19. december 2018
Simpatični animirani junak se je ravno v predprazničnem času pridružil platformi videa na zahtevo.

Serija kratkih animiranih filmov KOYAA je po prejeti nagradi v kategoriji animiranih serij na Mednarodnem festivalu animiranega filma Xiamen na Kitajskem, sedaj na voljo ljubiteljem animacije širom sveta.

Simpatični animirani junak se je ravno v predprazničnem času pridružil platformi videa na zahtevo (Vimeo on Demand). Na voljo sta najem in nakup posameznih filmov ali pa kar celotne kolekcije Koyaa, ki vsebuje sedem kratkih animiranih filmov in dokumentarni film Živjo, Koyaa!. Zavod ZVVIKS poleg plačljivih vsebin na Vimeo on Demand ponuja tudi štiri brezplačne animirane poslastice in sicer, pilotni film Koyaa – Lajf je čist odbit (2011) in tri kratke gege (Dobro jutro, Dober dan in Dober večer), ki skrivajo izvirna sporočila o pozitivnem in kreativnem načinu premagovanja vsakodnevnih ovir. Filmi Koyaa so na voljo v slovenskem in angleškem jeziku.

Video na zahtevo je vse bolj razširjena oblika filmske distribucije, saj gledalcu omogoča, da svoje najljubše filmske vsebine spremlja iz domačega kavča. Popestrite si praznične dni in se skupaj s svojimi najbližjimi spustite v raziskovanje skrivnostnega sveta lutkovne stop animacije.


Sporočilo za javnost pripravil Zavod ZVVIKS.

Povezane novice