Filmska vzgoja na Kulturnem bazarju 2017

28. marec 2017
V četrtek, 30. marca v Cankarjevem domu lahko v enem dnevu in na enem kraju spoznate kulturno ponudbo za otroke, mlade in odrasle. Znotraj te ponudbe ima pomembno vlogo tudi filmsko področje.

Ob številnih kulturnih ustanovah, ki bodo predstavljale svoje programe in dejavnosti, bodo na razstavnem prostoru filmske vzgoje potekale raznovrstne praktične delavnice za otroke in mlade vse od jutra pa do 18h – glej Prvo preddverje / Film na spletni povezavi: http://www.kulturnibazar.si/data/upload/KB2017_program_za_otroke_in_mladino(2).pdf.

Programe določenih kulturnih ustanov boste lahko okusili na »Filmskih degustacijah« ter ob »Predstavitvi prodorne študije o filmski vzgoji – Vzgoja za film – in pogovoru o možnostih uporabe filma« v slopu Programa strokovnega usposabljanja. »Sodelovanje s kulturnimi ustanovami kot možnost razvoja inovativnih učnih okolij« bodo predstavili partnerski projekti kulturno-umetnostne oz. filmske vzgoje (Filmska osnovna šola, Razumevanje filma in Filmski vlak). Na ogled bodo tudi izbrane filmske poslastice, pospremljene z uvodom. Opise posameznih dogodkov filmsko-vzgojnih dogodkov si oglejte na spletni povezavi: http://www.kulturnibazar.si/data/upload/Kulturni_bazar_2017_program_strokovnega_usposabljanja.pdf.

Se vidimo!