Off Berlinale z Janom Cvitkovičem

06. februar 2015
V sklopu Berlinala obstaja tudi Off- Berlinale, kjer se zatečejo vsi obiskovalci festivala, ki ne želijo čakati v vrsti za karte in si želijo miren ogled filmov.

Danes, 6. februarja 2015 bo v sklopu Off Berlinala noč filmov Jana Cvitkoviča, ki so nastali v produkciji Staragara. Dogodek se bo odvil v FREIES MUSEUM na Bulowstrasse 90, s pričetkom ob 19.uri. Na ogled bodo trije kratki filmi: Vem (posebna nagrada žirije v Sarajevu), To je zemlja, brat moj (film je bil premierno prikazan na Beneškem filmskem festivalu) in Sto psov. Na ogled bodo tudi vsi trije celovečerni filmi: Kruh in mleko, Od grobadogroba in Archeo, Cvitkovičev zadnji celovečerni film. Jan Cvitkovič se bo v živo preko skypa javil pred dogodkom, saj se zaradi obveznosti v SNG Nova Gorica, žal dogodka ne more udeležiti. Na samem dogodku bodo prisotni producent Staragare, Miha Černec, ter predstavniki Filmskega centra R.S.
Te dni ravno v Berlinu v redni distribuciji predvajajo celovečerno komedijo Zoran - moj nečak idiot, ki je nastala v koprodukciji Staragare in Transmedije iz Italije.

Več na:

www.berlinale-asyl.de
www.freies-museum.com


Priloge