Maks Furijan

Filmografija

Nastopajoči
Ječarji (1990) celovečerni igrani film
Maja in vesoljček (1988) celovečerni igrani film
Dediščina (1984) celovečerni igrani film
Žeton (1984) kratki igrani film
Ljubezen (1984) celovečerni igrani film
Boj na požiralniku (1982) celovečerni igrani film
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Razseljena oseba (1982) celovečerni igrani film
Ubij me nežno (1979) celovečerni igrani film
Draga moja Iza (1979) celovečerni igrani film
To so gadi (1977) celovečerni igrani film
Idealist (1976) celovečerni igrani film
Vdovstvo Karoline Žašler (1976) celovečerni igrani film
Let mrtve ptice (1973) celovečerni igrani film
Rdeče klasje (1970) celovečerni igrani film
Piknik v nedeljo (1968) kratki igrani film
Sarajevski atentat (1968) celovečerni igrani film
Amandus (1966) celovečerni igrani film
Počitnice v Lipici (1965) TV nadaljevanka
Sovražnik (1965) celovečerni igrani film
Po isti poti se ne vračaj (1965) celovečerni igrani film
Ladro di Damasco, Il (1964) celovečerni igrani film
Zarota (1964) celovečerni igrani film
Samorastniki (1963) celovečerni igrani film
Desant na Drvar (1963) celovečerni igrani film
Abeceda straha (1961) celovečerni igrani film
L'Enclos / Ograda (1961) celovečerni igrani film
Dobro morje (1958) celovečerni igrani film
Kala (1958) celovečerni igrani film
Dolina miru (1956) celovečerni igrani film
Svet na Kajžarju (1952) celovečerni igrani film
Igralec (0) študijski dokumentarni film