Tone Frelih

Rojen na Bledu.

Filmografija

Režiser
Podobe preteklosti (1994) kratki dokumentarni film
Komu zvoni (1993) kratki igrani film
Čuvarji snega (1992) kratki dokumentarni film
Portret Mileta Koruna (1989) kratki dokumentarni film
Ljubezen v treh rundah (1986) kratki dokumentarni film
Start (1984) kratki dokumentarni film
Veteran (1982) kratki dokumentarni film
Zrak po obrokih (1979) TV igra
Favorit (1979) kratki dokumentarni film
Krivda (1975) kratki igrani film
Variacije (1968) študijski igrani film
Zapuščena zgodovina v Osorju (1968) študijski dokumentarni film
Scenarist
Start (1984) kratki dokumentarni film
Veteran (1982) kratki dokumentarni film
Favorit (1979) kratki dokumentarni film
Krivda (1975) kratki igrani film
Variacije (1968) študijski igrani film
Zapuščena zgodovina v Osorju (1968) študijski dokumentarni film