Uroš Hočevar

Filmografija

Asistent snemalca
Polka film (2010) neznan
Direktor fotografije
Transmedijski projekt Skrivnost barjanskega kolesa (2016) dokumentarni
Hiša odprtih rok (2014) študijski dokumentarni
Free Božidar (2014) dokumentarni
Mama je ena sama (2014) dokumentarni
Maks (2012) igrani
Messi se je poškodoval (2012) igrani
Cesar (2011) dokumentarni
Klemen Klemen (2010) dokumentarni
Snemalec
Cesar (2011) dokumentarni
Kruha in iger (2011) igrani
Klemen Klemen (2010) dokumentarni
Polka film (2010) neznan