Simon Penšek

Filmografija

Avtor glasbe
Srdohrd (2016) študijski igrani
Slastni gnus (2016) študijski igrani
Oblikovalec zvoka
Koliko se ljubiš? (2018) celovečerni dokumentarni film
Status Zero (2016) srednjemetražni dokumentarni TV film
Zunaj (2015) igrani
Kaj pa Mojca? (2014) celovečerni dokumentarni film
Hoja po vodi (2011) dokumentarni
Nekoč je bila dežela pridnih (2011) dokumentarni
Veš, poet, svoj dolg? (2010) dokumentarni
Elena (2010) srednjemetražni igrani film
Snemalec zvoka
Balada (2010) igrani