Štefka Drolc

Rojena v Ponikvi pri Grobelnem.

Filmografija

Nastopajoči
Poslednji dan Rudolfa Nietscheja (2018) kratki igrani film
Vztrajanje (2017) igrani
Hvala za Sunderland (2012) igrani
Deklica in drevo (2012) neznan
Vaja zbora (2008) celovečerni igrani TV film
Pokrajina Št. 2 (2008) celovečerni igrani film
AgapE (2007) kratki igrani film
En dan resnice (2006) srednjemetražni igrani film
Ljubljana je ljubljena (2005) celovečerni igrani film
Pod eno streho (2002) TV nanizanka
Dvojne počitnice (2001) TV nadaljevanka
Pavle (2001) študijski igrani film
Predor (2000) diplomski igrani film
Predsednik (1992) celovečerni igrani TV film
Trije prispevki k slovenski blaznosti (1983) celovečerni igrani film
Deseti brat (1982) celovečerni igrani film
Draga moja Iza (1979) celovečerni igrani film
Iskanja (1979) celovečerni igrani film
Med strahom in dolžnostjo (1975) celovečerni igrani film
Študent Andrej in soba (1973) TV igra
Cvetje v jeseni (1973) celovečerni igrani film
Slike iz života udarnika (1972) celovečerni igrani film
Na klancu (1971) celovečerni igrani film
Na papirnatih avionih (1967) celovečerni igrani film
Zarota (1964) celovečerni igrani film
Naš avto (1962) celovečerni igrani film
Na svoji zemlji (1948) celovečerni igrani film
Zrcalo (0) TV igra