Tanja Prinčič

Filmografija

Koproducent
Koyaa - Vztrajne nalepke (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Leteči zvezek (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Razigrani avtomobilček (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Plešoče nogavice (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Zmrzljivi šal (2017) kratki lutkovni animirani film
Producent
Soba 408 (2009) srednjemetražni igrani TV film
Igra s pari (2009) celovečerni igrani TV film
Angela vode: Skriti sponim (2009) celovečerni igrani TV film
Kitajci prihajajo (2009) kratki igrani film
Vaja zbora (2008) celovečerni igrani TV film
Vampir z Gorjancev (2008) celovečerni igrani TV film
Od električarja z ljubeznijo (2008) kratki igrani film
Sonja (2007) srednjemetražni igrani film