Janez Škof

Filmografija

Nastopajoči
Jaz sem Frenk (2019) celovečerni igrani film
Zgodbe iz kostanjevih gozdov (2019) igrani
Poslednji dan Rudolfa Nietscheja (2018) kratki igrani film
Anina provizija (2016) igrani
Zahtevam most, pripada mi! (2014) igrani
Kruha in iger (2011) igrani
Pokrajina Št. 2 (2008) celovečerni igrani film
Petelinji zajtrk (2007) celovečerni igrani film
Sonja (2007) srednjemetražni igrani film
Ohcet (2006) kratki igrani film
Prezgodaj dva metra spodaj (2006) študijski igrani film
Kosilnica (2006) srednjemetražni igrani film
Moj sin, seksualni manijak (2006) kratki igrani film
Koncert za mobilne telefone in orkester (2005) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Ljubljana je ljubljena (2005) celovečerni igrani film
Pesnikov portret z dvojnikom (2003) celovečerni igrani film
Nič proti nič (2002) kratki igrani film
Ižanska pravda (2001) TV etuda
Peter in Petra (1996) kratki igrani film
Lojze se je zbudil, kot ponavadi (1995) študijski igrani film
Zrakoplov (1993) celovečerni igrani film
Triangel (1991) celovečerni igrani film
Moj ata socialistični kulak (1987) celovečerni igrani film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
V kraljestvu Zlatoroga (1931) celovečerni igrani film