Sonja Prosenc

Rojena 1977 v Slovenj Gradcu. Leta 2002 je diplomirala na Fakulteti za družbene vede, program novinarstvo – kulturologija. Trenutno zaključuje podiplomski študij na isti fakulteti. Nič novega, nič pretiranega je njen prvi film.

Filmografija

Asistent režije
Nikoli nisva šla v Benetke (2008) celovečerni igrani film
Grafični oblikovalec
Mama (2016) igrani
Oblikovalec luči
Oča (2010) celovečerni igrani film
Producent
Raj (2018) kratki igrani film
Zgodovina ljubezni (2018) celovečerni igrani film
Impromptu (2015) igrani
Drevo (2013) igrani
Jutro (2012) igrani
Režiser
Zgodovina ljubezni (2018) celovečerni igrani film
Impromptu (2015) igrani
Drevo (2013) igrani
Mož s krokarjem (2012) dokumentarni
Jutro (2012) igrani
Nič novega, nič pretiranega (2005) kratki igrani film
Scenarij
Zgodovina ljubezni (2018) celovečerni igrani film
Scenarist
Impromptu (2015) igrani
Drevo (2013) igrani
Jutro (2012) igrani
Mož s krokarjem (2012) dokumentarni