Nino de Gleria

Filmografija

Avtor glasbe
Obisk (2010) kratki igrani film
paris.love (2007) celovečerni igrani film
Estrellita –pesem za domov (2006) celovečerni igrani film
Trpljenje mladega Igorja (2006) srednjemetražni igrani TV film
Želim vse (2004) celovečerni igrani TV film
Zadnja večerja (2001) celovečerni igrani film
Naj ostane med nami (2000) TV igra
Obsojena (2000) TV igra
Spleti čisto blizu vas (1999) TV igra
Naprej (1998) kratki igrani film
Lojze se je zbudil, kot ponavadi (1995) študijski igrani film
Trajanja (1995) kratki dokumentarni TV film
Glasba
To je zemlja, brat moj (2009) kratki igrani film
Izvajalec glasbe
paris.love (2007) celovečerni igrani film
Nastopajoči
Ljubezni Blanke Kolak (1987) celovečerni igrani film
Sreča na vrvici (1977) celovečerni igrani film