Borja Močnik

Filmografija

Avtor glasbe
Koyaa - Leteči zvezek (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Divji ležalnik (2017) kratki lutkovni animirani film
Ženska, II. del (2016) dokumentarni
Koyaa - Roža (2013) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - lutkovna animirana TV serija v 15 delih (2005) kratki lutkovni film
Avtor pesmi
Mulc - frača (2009) neznan
Glasbena oprema
Deckument: Od rolke do skejta (2015) dokumentarni
Glasbeni urednik
Koyaa - Zmrzljivi šal (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Razigrani avtomobilček (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Vztrajne nalepke (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Plešoče nogavice (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Lajf je čist odbit (2011) kratki lutkovni animirani film
Oblikovalec zvoka
Koyaa - lutkovna animirana TV serija v 15 delih (2005) kratki lutkovni film