Miloš Srdić

Filmografija

Direktor fotografije
Nekoč so bili ljudje (2019) neznan
Tunel (2017) kratki igrani film
Slovenija, Avstralija in jutri ves svet (2017) igrani
Koyaa - Zmrzljivi šal (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Plešoče nogavice (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Vztrajne nalepke (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Leteči zvezek (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Divji ležalnik (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Razigrani avtomobilček (2017) kratki lutkovni animirani film
Pod gladino (2016) igrani
Slovo (2016) animirani
Pojdi z mano (2016) igrani
Všečkana (2015) igrani
Luči mesta (2015) igrani
Zgodbe iz sekreta (2014) igrani
Zahtevam most, pripada mi! (2014) igrani
Koyaa - Roža (2013) kratki lutkovni animirani film
Pravica ljubiti (2013) igrani
Panika (2013) igrani
Limonada (2012) igrani
Šanghaj (2012) igrani
Koyaa - Lajf je čist odbit (2011) kratki lutkovni animirani film
Kje si stari? (2011) igrani
Mulc - frača (2009) neznan
Robutanje koruze (2009) kratki igrani film
Lasje (2008) kratki igrani film
Sestrična (2008) kratki igrani film
Realnost (2008) celovečerni igrani film
Vampir z Gorjancev (2008) celovečerni igrani TV film
Nebo nad blokom (2008) kratki igrani film
Embrio (2007) kratki igrani film
Proti oknu (2007) kratki igrani film
Osa (2007) kratki igrani film
Totalka (2006) kratki igrani film
Koyaa - lutkovna animirana TV serija v 15 delih (2005) kratki lutkovni film
Zadnja želja (2003) kratki igrani film
Oblikovalec luči
Mulc - frača (2009) neznan