Nina Blažin

Rojena leta 1980 v Ljubljani. Po končani gimnaziji se je leta 1998 vpisala na AGRFT na smer filmske in televizijske režije.

Filmografija

Režiser
Koliko se ljubiš? (2018) celovečerni dokumentarni film
Zora (2014) igrani
Sigmundove sanje (2004) TV etuda
Dan v mestu (2003) diplomski igrani film
Odlepljeni (2002) študijski igrani film
En dan (2001) študijski dokumentarni film
Scenarist
Koliko se ljubiš? (2018) celovečerni dokumentarni film
Zora (2014) igrani
Sigmundove sanje (2004) TV etuda
Dan v mestu (2003) diplomski igrani film
Odlepljeni (2002) študijski igrani film
En dan (2001) študijski dokumentarni film