Ivo Sicherl

Filmografija

Snemalec
Recepcija (1985) celovečerni igrani TV film
Resnični obraz Anite Novak (1984) TV nadaljevanka
Na svidenje čez pet let (1982) TV igra
Nepovabljeni gost (1979) TV igra
Človek - naše največje bogastvo (1979) TV igra
Rudnik je naš (1977) TV igra
Balada o jubileju (1977) TV igra
Barakarji (1977) TV igra
Poti in stranpoti (1976) TV nadaljevanka
Suha leta (1976) TV igra
Mož, ki je imel želvo (1976) TV igra
Hiša Marije Pomočnice (1975) TV igra
Balada o ulici (1975) TV igra
Ob sedmih pod trančo (1975) TV igra
Celjski sodni proces (1974) TV igra
Jugoslavija ekspres (1974) TV igra
Veliki načrt (1973) TV igra
Tiha dolina (1973) TV igra
Šola noči (1972) TV igra
Pogreb (1972) TV igra
Vojaki ob koncu vojne (1971) TV igra
Stari časi (1970) TV igra
Kaplan Martin Čedermac (1970) TV igra
Gluhi mož na meji (1969) TV igra
Naredite mi to deželo nemško (1969) mini TV nadaljevanka
Svet brez sovraštva (1968) TV igra
Težave z neko generacijo (1968) TV igra