Jure Černec

Filmografija

Direktor fotografije
Rojen za umret (2018) kratki dokumentarni film
Nara Petrovič = človek (2016) dokumentarni
Ribolov (2016) igrani
Križ in kladivo (2015) dokumentarni
Ljubezen na strehi sveta (2015) igrani
Stopnice (2015) igrani
Mali princ (2015) igrani
Šiška Deluxe (2015) igrani
Avtošola (2014) celovečerni igrani film
Sprava (2014) igrani
Zora (2014) igrani
Adria Blues (2013) igrani
Priletni parazit ali kdo je Marko Brecelj (2013) dokumentarni
Sto psov (2012) igrani
Arheo (2011) celovečerni igrani film
Besede onkraj vidnega (2011) dokumentarni
Čudež (2011) dokumentarni
Veter v meni (2010) igrani
Trst je naš! (2010) neznan
Dom je, kjer si ga skoplješ (2009) kratki igrani film
To je zemlja, brat moj (2009) kratki igrani film
Srce je žalostno (2007) kratki igrani film
Rupa/Luknja (2006) kratki igrani film
Ti si jedini gazda ove kuće - Ti si edini gospodar te hiše (2006) kratki igrani film
Pokemon je za froce (2006) študijski igrani film
Kosilnica (2006) srednjemetražni igrani film
Sretan put Nedime (2005) študijski igrani film
Nič novega, nič pretiranega (2005) kratki igrani film
Ko naju več ne bo (2005) diplomski igrani film
Flosarji (2005) dokumentarni
Stanislav Škrabec, Oče slovenske fonetike (2005) celovečerni igrano-dokumentarni TV film
C'est la vie (2004) študijski igrani film
Jaz sem Vinko (2004) diplomski igrani film
Vlažnost 81% (2003) študijski igrani film
Elektro-Orson (2003) diplomski igrani film
Dan v mestu (2003) diplomski igrani film
Odlepljeni (2002) študijski igrani film
Piščalka (2001) kratki dokumentarni etnografski film
Hot dog (2001) študijski igrani film
Flašofon (2001) študijski dokumentarni film
Indus.mat (2000) kratki igrani film
Naprej (1998) kratki igrani film
Scenarist
Indus.mat (2000) kratki igrani film
Snemalec
Priletni parazit ali kdo je Marko Brecelj (2013) dokumentarni
Besede onkraj vidnega (2011) dokumentarni