Ema Kugler

Avtorica številnih video-filmov, likovnih inštalacij in performansov. Za delo na področju multimedialne umetnosti je leta 1994 prejela nagrado Zlata ptica, leta 1996 je na avstrijskem Festivalu narodov njej video-film Obiskovalec bil nagrajen z Bronastim medvedom, kasneje je prejela še nekaj drugih nagrad.

Filmografija

Glasbena oprema
Za konec časa (2008) celovečerni eksperimentalni film
Kostumograf
Za konec časa (2008) celovečerni eksperimentalni film
Homo Erectus (2001) kratki igrani video
Odmevi časa (0) neznan
Kostumografija
Človek s senco (2018) celovečerni igrani film
Maskerka
Človek s senco (2018) celovečerni igrani film
Montažer
Od Kapelce do KUDa (2014) dokumentarna TV nanizanka
Za konec časa (2008) celovečerni eksperimentalni film
Le grand macabre (2005) celovečerni eksperimentalni film
Homo Erectus (2001) kratki igrani video
Odmevi časa (0) neznan
Oblikovalka maske
Homo Erectus (2001) kratki igrani video
Odmevi časa (0) neznan
Producent
Človek s senco (2018) celovečerni igrani film
Odmevi časa (0) neznan
Režiser
Človek s senco (2018) celovečerni igrani film
Od Kapelce do KUDa (2014) dokumentarna TV nanizanka
Za konec časa (2008) celovečerni eksperimentalni film
Le grand macabre (2005) celovečerni eksperimentalni film
Homo Erectus (2001) kratki igrani video
Postaja 25 (1997) kratki art video
Tajga (1996) kratki art video
Obiskovalec (1995) kratki art video
Hydra (1993) kratki art video
Odmevi časa (0) neznan
Scenograf
Človek s senco (2018) celovečerni igrani film
Od Kapelce do KUDa (2014) dokumentarna TV nanizanka
Za konec časa (2008) celovečerni eksperimentalni film
Homo Erectus (2001) kratki igrani video
Odmevi časa (0) neznan
Scenarist
Človek s senco (2018) celovečerni igrani film
Od Kapelce do KUDa (2014) dokumentarna TV nanizanka
Za konec časa (2008) celovečerni eksperimentalni film
Le grand macabre (2005) celovečerni eksperimentalni film
Homo Erectus (2001) kratki igrani video
Odmevi časa (0) neznan