František Čap

Rojen v Cachovicah na Češkem. Umrl v Piranu.

Filmografija

Avtor priredbe scenarija
Vesna (1953) celovečerni igrani film
Režiser
Piran (1965) kratki dokumentarni propagandni film
Srešćemo se večeras (1962) celovečerni igrani film
Naš avto (1962) celovečerni igrani film
X-25 javlja (1960) celovečerni igrani film
Vrata ostaju otvorena (1959) celovečerni igrani film
Ne čakaj na maj (1957) celovečerni igrani film
Trenutki odločitve (1955) celovečerni igrani film
Am Anfang War Es Sunde (1954) celovečerni igrani film
Vesna (1953) celovečerni igrani film
Scenarist
Piran (1965) kratki dokumentarni propagandni film
Naš avto (1962) celovečerni igrani film
X-25 javlja (1960) celovečerni igrani film
Ne čakaj na maj (1957) celovečerni igrani film
Trenutki odločitve (1955) celovečerni igrani film
Am Anfang War Es Sunde (1954) celovečerni igrani film