Žiga Saksida

Filmografija

Nastopajoči
Anina provizija (2016) igrani
Od Kapelce do KUDa (2014) dokumentarna TV nanizanka
Za konec časa (2008) celovečerni eksperimentalni film
Instalacija ljubezni (2007) celovečerni igrani film
Na čakanju (2003) TV etuda
Gusarski pohod (2000) diplomski igrani film
Otroci na cesti (1998) študijski igrani film
Cirkus Kansky (1992) študijski dokumentarni film
Odmevi časa (0) neznan
Sinhronizacija
Koyaa - Leteči zvezek (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Vztrajne nalepke (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Plešoče nogavice (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Zmrzljivi šal (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Razigrani avtomobilček (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Divji ležalnik (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Roža (2013) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Lajf je čist odbit (2011) kratki lutkovni animirani film