Slavko Cerjak

Rojen v Brežicah.

Filmografija

Nastopajoči
Pokrajina Št. 2 (2008) celovečerni igrani film
En dan resnice (2006) srednjemetražni igrani film
Ljubljana je ljubljena (2005) celovečerni igrani film
Vlažnost 81% (2003) študijski igrani film
Obletnica (2001) TV etuda
Jogurt (2001) TV etuda
Peta hiša na levi (2000) TV nadaljevanka
Pet majskih dni (1997) celovečerni igrani TV film
Zakaj jih nisem vse postrelil? (1990) študijski igrani film
Čisto pravi gusar (1987) celovečerni igrani film
Primož Trubar (1985) TV nadaljevanka
Doktor (1985) celovečerni igrani film
Dediščina (1984) celovečerni igrani film
Ljubezen (1984) celovečerni igrani film
Leta odločitve (1984) celovečerni igrani film
Vsako jutro dobro jutro (1983) TV igra
Razseljena oseba (1982) celovečerni igrani film
Olimpiada (1979) TV igra