Iva Zupančič

Rojena v Šmavru pri Trebnjem.

Filmografija

Nastopajoči
Talenti (2014) igrani
L ... kot ljubezen (2007) celovečerni igrani film
Interieri (2005) kratki igrani eksperimentalni film
Quick View - Toplo-hladno (2005) diplomski igrani film
Sladke sanje (2001) celovečerni igrani film
Vivere (1997) študijski igrani film
Dediščina (1984) celovečerni igrani film
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Iskanja (1979) celovečerni igrani film
Krč (1979) celovečerni igrani film
To so gadi (1977) celovečerni igrani film
Študent Andrej in soba (1973) TV igra
Cvetje v jeseni (1973) celovečerni igrani film
Naš avto (1962) celovečerni igrani film
X-25 javlja (1960) celovečerni igrani film
Veselica (1960) celovečerni igrani film
Tri četrtine sonca (1959) celovečerni igrani film
Jara gospoda (1953) celovečerni igrani film