Jože Zupan

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Sfinga (2011) igrano dokumentarni
Praznovanje pomladi (1978) celovečerni igrani film
Trije posvetnjaki (1977) TV igra
Čudoviti prah (1975) celovečerni igrani film
Cvetje v jeseni (1973) celovečerni igrani film
Pastirci (1973) celovečerni igrani film
Let mrtve ptice (1973) celovečerni igrani film
Na klancu (1971) celovečerni igrani film
Poslednja postaja (1971) celovečerni igrani film
Onkraj (1970) celovečerni igrani film
Rdeče klasje (1970) celovečerni igrani film
Nizvodno od sunca (1969) celovečerni igrani film
Peta zaseda (1968) celovečerni igrani film
Kekčeve ukane (1968) celovečerni igrani film
Lelejska gora (1968) celovečerni igrani film
Grajski biki (1967) celovečerni igrani film
Zgodba, ki je ni (1967) celovečerni igrani film
Amandus (1966) celovečerni igrani film
Na petelina (1966) kratki igrani film
Lucija (1965) celovečerni igrani film
Počitnice v Lipici (1965) TV nadaljevanka
Po isti poti se ne vračaj (1965) celovečerni igrani film
Zarota (1964) celovečerni igrani film
Samorastniki (1963) celovečerni igrani film
Minuta za umor (1962) celovečerni igrani film
Tistega lepega dne (1962) celovečerni igrani film
L'Enclos / Ograda (1961) celovečerni igrani film
Družinski dnevnik (1961) celovečerni igrani film
Tri zgodbe (1955) celovečerni igrani film
Trst (1951) celovečerni igrani film
Na svoji zemlji (1948) celovečerni igrani film