Judita Zidar

Rojena v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Proti oknu (2007) kratki igrani film
Dvojne počitnice (2001) TV nadaljevanka
Maska (2001) TV etuda
Obletnica (2001) TV etuda
Ižanska pravda (2001) TV etuda
Jezni (2000) kratki igrani film
Vrtičkarji (2000) TV nadaljevanka
Vojna Zvezdič (1999) TV etuda
Peter in Petra (1996) kratki igrani film
Triptih Agate Schwarzkobler (1996) celovečerni igrani TV film
Radio.doc (1995) celovečerni igrani TV film
Betonski človek (1995) kratki igrani film
Felix (1995) celovečerni igrani film
Operacija Cartier (1991) celovečerni igrani TV film
Ječarji (1990) celovečerni igrani film
Veter v mreži (1989) celovečerni igrani film
Kavarna Astoria (1989) celovečerni igrani film
Stara mašina (1989) celovečerni igrani TV film
Poletje v školjki (II) (1988) celovečerni igrani film
P.S. (1988) celovečerni igrani omnibus
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Čisto pravi gusar (1987) celovečerni igrani film
Doktor (1985) celovečerni igrani film
Dediščina (1984) celovečerni igrani film
Draga moja Iza (1979) celovečerni igrani film