Andrija Zafranović

Filmografija

Montažer
Zastoj (2019) celovečerni igrani film
Družinica (2017) igrani
Ustava Republike Hrvaške (2016) igrani
Postali bomo prvaki sveta (2015) igrani
Inferno (2014) igrani
Gremo mi po svoje 2 (2013) igrani
Stanje šoka (2011) celovečerni igrani film
Lahko noč, gospodična (2011) celovečerni igrani film
Neke druge zgodbe (2010) celovečerni igrani omnibus
Naj ostane med nami (2010) celovečerni igrani film
Gremo mi po svoje (2010) neznan
Slovenka (2009) celovečerni igrani film
Prehod (2008) celovečerni igrani film
Pokrajina Št. 2 (2008) celovečerni igrani film
Težko je biti fin (2007) celovečerni igrani film
Karaula (2006) celovečerni igrani film
Predmestje (2005) celovečerni igrani film
Rezervni deli (2003) celovečerni igrani film
Čamčatka (1996) celovečerni igrani TV film
Felix (1995) celovečerni igrani film
Pripovedke iz medenega cvetličnjaka (1991) TV nadaljevanka
Decembrski dež (1990) celovečerni igrani film
Čaruga (1990) celovečerni igrani film
Gluvi barut (1990) celovečerni igrani film
Dom za vešanje (1989) celovečerni igrani film
Nekdo drug (1989) celovečerni igrani film
Haloa - praznik kurvi (1988) celovečerni igrani film
Odpadnik (1988) celovečerni igrani film
Paralele (1987) celovečerni igrani TV film
Ljubezni Blanke Kolak (1987) celovečerni igrani film
Večernja zvona (1986) celovečerni igrani film
Kormoran (1986) celovečerni igrani film
Sonce za dva (1986) celovečerni igrani TV film
Heretik (1986) celovečerni igrani film
Christophoros (1985) celovečerni igrani film
Otac na službenom putu (1985) celovečerni igrani film
Život je lep (1985) celovečerni igrani film
Kraj rata (1984) celovečerni igrani film
Čudo neviđeno (1984) celovečerni igrani film
Igmanski marš (1983) celovečerni igrani film
Srečno novo leto (1982) kratki dokumentarni film
Razseljena oseba (1982) celovečerni igrani film
Krč (1979) celovečerni igrani film
Pogreb (1979) kratki igrani film
Oton Župančič (1978) kratki dokumentarni film