Jože Vunšek

Filmografija

Nastopajoči
Pod eno streho (2002) TV nanizanka
Do konca in naprej (1990) celovečerni igrani film
Ječarji (1990) celovečerni igrani film
Kavarna Astoria (1989) celovečerni igrani film
Čisto pravi gusar (1987) celovečerni igrani film
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Heretik (1986) celovečerni igrani film
Čas brez pravljic (1986) celovečerni igrani film
Kormoran (1986) celovečerni igrani film
Ljubezen (1984) celovečerni igrani film
Dih (1983) celovečerni igrani film
Med strahom in dolžnostjo (1975) celovečerni igrani film
Ljubezen na odoru (1973) celovečerni igrani film
Na klancu (1971) celovečerni igrani film