Mihailo Cagić

Rojen v Požegi.

Filmografija

Režiser
Goša - priključna vozila (1978) kratki dokumentarni propagandni film
Goša - KEPS (1977) kratki reklamni film
Elektroprivreda Jugoslavije (1969) kratki dokumentarni propagandni film
I biljka traži hranu (1967) kratki dokumentarni poučni film
Put dug 20 godina (1967) kratki dokumentarni propagandni film
Subotica I (1964) kratki dokumentarni propagandni film
Hobby (1964) kratki dokumentarni film
Dobrodošli - Titovo Užice (1964) kratki dokumentarni propagandni film
Subotica danas (1964) kratki dokumentarni propagandni film
Pet korakov naprej (1963) kratki dokumentarni propagandni film
Suncokret (1963) kratki dokumentarni gospodarstveni film
Budimka (1963) kratki dokumentarni propagandni film
U svim pravcima (1963) kratki reklamni film
Partizanski put (1962) kratki dokumentarni propagandni film
Putevima dalekovoda (1961) kratki dokumentarni učni film
"Rad" gradi 12 godina (1960) kratki dokumentarni propagandni film
Gospodar drumova FAP (1960) kratki dokumentarni propagandni film
Prijatelj št. 1 (1960) kratki dokumentarni propagandni film
Tri oblika u prostoru (1960) kratki dokumentarni propagandni film
Tvrđave žita Novi silosi (1959) kratki dokumentarni propagandni film
Scenarist
Elektroprivreda Jugoslavije (1969) kratki dokumentarni propagandni film
I biljka traži hranu (1967) kratki dokumentarni poučni film
Put dug 20 godina (1967) kratki dokumentarni propagandni film
Subotica I (1964) kratki dokumentarni propagandni film
Subotica danas (1964) kratki dokumentarni propagandni film
Hobby (1964) kratki dokumentarni film
Dobrodošli - Titovo Užice (1964) kratki dokumentarni propagandni film
Pet korakov naprej (1963) kratki dokumentarni propagandni film
U svim pravcima (1963) kratki reklamni film
Budimka (1963) kratki dokumentarni propagandni film
Partizanski put (1962) kratki dokumentarni propagandni film
"Rad" gradi 12 godina (1960) kratki dokumentarni propagandni film
Tri oblika u prostoru (1960) kratki dokumentarni propagandni film
Gospodar drumova FAP (1960) kratki dokumentarni propagandni film
Mali voz (1959) kratki dokumentarni film
Tvrđave žita Novi silosi (1959) kratki dokumentarni propagandni film
Nova šumska bogatstva (1958) kratki dokumentarni gospodarstveni film