Mitja Vrhovnik Smrekar

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Avtor glasbe
Gremo mi po svoje 2 (2013) igrani
Oči, a lahko jaz šofiram? (2011) igrani
Gremo mi po svoje (2010) neznan
Pirandello (2008) kratki igrani film
Interieri (2005) kratki igrani eksperimentalni film
Pesnikov portret z dvojnikom (2003) celovečerni igrani film
Sladke sanje (2001) celovečerni igrani film
Jebiga (2000) celovečerni igrani film
Vrvohodec (1999) kratki igrani film
Adrian (1998) kratki igrani film
Ekspres, ekspres (1997) celovečerni igrani film
Pet majskih dni (1997) celovečerni igrani TV film
Ko zaprem oči (1993) celovečerni igrani film
Glasba
Distorzija (2009) celovečerni igrani TV film