Antun Vrdoljak

Filmografija

Nastopajoči
Protest (1967) celovečerni igrani film
Naš avto (1962) celovečerni igrani film
Sreća dolazi u 9 (1961) celovečerni igrani film
Rat (1960) celovečerni igrani film
Tri četrtine sonca (1959) celovečerni igrani film
Pukotina raja (1959) celovečerni igrani film
H-8... (1958) celovečerni igrani film
Režiser
Karneval, anđeo i prah (1990) celovečerni igrani film
Glembajevi (1989) celovečerni igrani film
Kiklop (1982) celovečerni igrani film
Povratak (1979) celovečerni igrani film
Scenarist
Karneval, anđeo i prah (1990) celovečerni igrani film
Kiklop (1982) celovečerni igrani film
Povratak (1979) celovečerni igrani film