Zdenka Vetrovec

Filmografija

Fotograf
Odpadnik (1988) celovečerni igrani film
Maja in vesoljček (1988) celovečerni igrani film
Poletje v školjki (II) (1988) celovečerni igrani film
Ljubezni Blanke Kolak (1987) celovečerni igrani film
Naš človek (1985) celovečerni igrani film
Doktor (1985) celovečerni igrani film
Leta odločitve (1984) celovečerni igrani film
Ljubezen (1984) celovečerni igrani film
Eva (1983) celovečerni igrani film
Učna leta izumitelja Polža (1982) celovečerni igrani film
Deseti brat (1982) celovečerni igrani film
Rdeči boogie ali Kaj ti je deklica (1982) celovečerni igrani film
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Nasvidenje v naslednji vojni (1980) celovečerni igrani film
Prestop (1980) celovečerni igrani film
Ko zorijo jagode (1978) celovečerni igrani film
Praznovanje pomladi (1978) celovečerni igrani film
To so gadi (1977) celovečerni igrani film