Dare Valič

Rojen v Banjaluki (Bosna in Hercegovina).

Filmografija

Nastopajoči
Tiho (2018) kratki igrani film
Pojdi z mano (2016) igrani
Nisi pozabil (2016) igrani
Luči mesta (2015) igrani
Kresnik: Ognjeno izročilo (2014) kratki igrani film
Zora (2014) igrani
Srečen za umret (2012) neznan
Kje si stari? (2011) igrani
Ljubljana je ljubljena (2005) celovečerni igrani film
Vladimir (2002) celovečerni igrani TV film
Maska (2001) TV etuda
Dvojne počitnice (2001) TV nadaljevanka
Mostovi mojega dedka (1998) kratki igrani TV film
Gala (1997) TV igra
Rabljeva freska (1995) celovečerni igrani film
Bonboniera (1995) kratki igrani TV film
Ko zaprem oči (1993) celovečerni igrani film
Predsednik (1992) celovečerni igrani TV film
Do konca in naprej (1990) celovečerni igrani film
Veter v mreži (1989) celovečerni igrani film
Poletje v školjki (II) (1988) celovečerni igrani film
Dopust (1987) celovečerni igrani TV film
Čisto pravi gusar (1987) celovečerni igrani film
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Nekaj na "g" (1986) kratki igrani TV film
Vmesni čas (1986) celovečerni igrani TV film
Z bolečino v srcu (1986) celovečerni igrani TV film
Poletje v školjki (1986) celovečerni igrani film
Naš človek (1985) celovečerni igrani film
Christophoros (1985) celovečerni igrani film
Doktor (1985) celovečerni igrani film
Primož Trubar (1985) TV nadaljevanka
Dediščina (1984) celovečerni igrani film
Nobeno sonce (1984) celovečerni igrani film
Rdeči boogie ali Kaj ti je deklica (1982) celovečerni igrani film
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Draga moja Iza (1979) celovečerni igrani film
Krč (1979) celovečerni igrani film
To so gadi (1977) celovečerni igrani film
Vdovstvo Karoline Žašler (1976) celovečerni igrani film
Idealist (1976) celovečerni igrani film
Bele trave (1976) celovečerni igrani film
Med strahom in dolžnostjo (1975) celovečerni igrani film
Cvetje v jeseni (1973) celovečerni igrani film
Ko pride lev (1972) celovečerni igrani film
Peta zaseda (1968) celovečerni igrani film
Zgodba, ki je ni (1967) celovečerni igrani film
Sam (1965) kratki igrani eksperimentalni film
Vrnitev v Kalifornijo (0) TV igra
Zrcalo (0) TV igra