Zlatko Šugman

Rojen v Gorišnici pri Ptuju.

Filmografija

Nastopajoči
Ljubljana je ljubljena (2005) celovečerni igrani film
Pod njenim oknom (2003) celovečerni igrani TV film
Brezno (1998) celovečerni igrani film
Vaški učitelj (1993) kratki igrani TV film
Do konca in naprej (1990) celovečerni igrani film
Decembrski dež (1990) celovečerni igrani film
P.S. (1988) celovečerni igrani omnibus
Bronasti vijak (1988) TV nadaljevanka
Poletje v školjki (II) (1988) celovečerni igrani film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Sonce za dva (1986) celovečerni igrani TV film
Dih (1983) celovečerni igrani film
Ženski akt (1982) kratki igrani film
Naša krajevna skupnost (1980) TV nadaljevanka
Krč (1979) celovečerni igrani film
Botre (1976) TV igra
Vdovstvo Karoline Žašler (1976) celovečerni igrani film
Na klancu (1971) celovečerni igrani film
Lepa naša domovina (1969) TV nadaljevanka
Amandus (1966) celovečerni igrani film
Najdenček (1965) kratki igrani film
Po isti poti se ne vračaj (1965) celovečerni igrani film
Ne joči, Peter (1964) celovečerni igrani film
Tistega lepega dne (1962) celovečerni igrani film