Metka Bučar

Rojena v Divači.

Filmografija

Nastopajoči
Begunec (1973) celovečerni igrani film
Let mrtve ptice (1973) celovečerni igrani film
Nevidni bataljon (1967) celovečerni igrani film
Lucija (1965) celovečerni igrani film
Ne joči, Peter (1964) celovečerni igrani film
Samorastniki (1963) celovečerni igrani film
Tistega lepega dne (1962) celovečerni igrani film
Naš avto (1962) celovečerni igrani film
Legge di guerra (1961) celovečerni igrani film
Družinski dnevnik (1961) celovečerni igrani film
Dobri stari pianino (1959) celovečerni igrani film
Tri četrtine sonca (1959) celovečerni igrani film
Ne čakaj na maj (1957) celovečerni igrani film
Trenutki odločitve (1955) celovečerni igrani film
Jara gospoda (1953) celovečerni igrani film
Vesna (1953) celovečerni igrani film
Svet na Kajžarju (1952) celovečerni igrani film
Na svoji zemlji (1948) celovečerni igrani film