Igor Šmid

Rojen v Kranju.

Filmografija

Asistent režije
Trije prispevki k slovenski blaznosti (1983) celovečerni igrani film
Eva (1983) celovečerni igrani film
Nastopajoči
Doktor (1985) celovečerni igrani film
Rdeči boogie ali Kaj ti je deklica (1982) celovečerni igrani film
Režiser
Anina provizija (2016) igrani
Brezno (1998) celovečerni igrani film
Pasje življenje (1994) kratki igrani film
Kdo bo koga (1993) TV nadaljevanka
Avtoštoparka (1986) študijski igrani film
Podnajemniki (1985) TV igra
Rak (1984) študijski igrani film
Veš sine, jaz sem boem (1983) študijski dokumentarni film
Scenarist
Avtoštoparka (1986) študijski igrani film
Rak (1984) študijski igrani film
Veš sine, jaz sem boem (1983) študijski dokumentarni film
Sodelavec scenarista
Anina provizija (2016) igrani