Dane Škerl

Rojen v Ljubljani. Umrl v Ljubljani.

Filmografija

Avtor glasbe
Žedno polje (1965) kratki dokumentarni film
Dvakrat prva (1965) kratki dokumentarni film
Nokturno (1964) kratki igrani film
U sukobu (1963) celovečerni igrani film
Izlog (1962) kratki lutkovni film
Ne diži nos (1961) kratki lutkovni film
Revolucionarni val 1917-1920 (1959) kratki dokumentarni film
Nenavaden lov (1959) kratki dokumentarni film o naravi
Bongo (1958) kratki lutkovni film
Plemenita jekla (1956) kratki dokumentarni film
Posebna vožnja - Od Turjaka do Kolpe (1956) kratki dokumentarni film
Za zdravje državljanov (1956) kratki dokumentarni propagandni film
V soncu višin (1953) kratki dokumentarni film