Dušan Škedl

Rojen v Križevcih.

Filmografija

Nastopajoči
Heretik (1986) celovečerni igrani film
Naš človek (1985) celovečerni igrani film
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Razseljena oseba (1982) celovečerni igrani film
Draga moja Iza (1979) celovečerni igrani film
Praznovanje pomladi (1978) celovečerni igrani film
To so gadi (1977) celovečerni igrani film
Idealist (1976) celovečerni igrani film
Zgodba, ki je ni (1967) celovečerni igrani film
Lucija (1965) celovečerni igrani film
Ne joči, Peter (1964) celovečerni igrani film
Veselica (1960) celovečerni igrani film
Dobri stari pianino (1959) celovečerni igrani film
Trenutki odločitve (1955) celovečerni igrani film
Trst (1951) celovečerni igrani film