Borislav Šajtinac

Celotno filmografijo najdete na naslovu: http://www.sajtinac.fr/index.php?category/Filmographie

Filmografija

Glavni animator
Trijumf (1972) kratki risani film
Don Kihot (1972) kratki risani film
Iskušenje (1971) kratki risani film
Nevesta (1971) kratki risani film
Izvor života (1969) kratki kolažni film
Analiza (1968) kratki risani film
Glavni risar
Trijumf (1972) kratki risani film
Don Kihot (1972) kratki risani film
Iskušenje (1971) kratki risani film
Nevesta (1971) kratki risani film
Izvor života (1969) kratki kolažni film
Analiza (1968) kratki risani film
Režiser
Don Kihot (1972) kratki risani film
Trijumf (1972) kratki risani film
Nevesta (1971) kratki risani film
Iskušenje (1971) kratki risani film
Izvor života (1969) kratki kolažni film
Analiza (1968) kratki risani film
Scenograf
Trijumf (1972) kratki risani film
Don Kihot (1972) kratki risani film
Nevesta (1971) kratki risani film
Iskušenje (1971) kratki risani film
Izvor života (1969) kratki kolažni film
Analiza (1968) kratki risani film
Scenarist
Don Kihot (1972) kratki risani film
Trijumf (1972) kratki risani film
Nevesta (1971) kratki risani film
Iskušenje (1971) kratki risani film
Izvor života (1969) kratki kolažni film
Analiza (1968) kratki risani film