Andrej Stražišar

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Scenograf
Cankar (2018) celovečerni dokumentarni film
Vandima (2012) igrani
Kandidatka in šofer (2010) neznan
Vaja zbora (2008) celovečerni igrani TV film
Predmestje (2005) celovečerni igrani film
V kraljestvu svizca (2004) celovečerni igrani film
Pod eno streho (2002) TV nanizanka
Patriot (1998) celovečerni igrani film
Adrian (1998) kratki igrani film
Triptih Agate Schwarzkobler (1996) celovečerni igrani TV film
Gospodična Mary (1992) celovečerni igrani TV film
Črna orhideja (1989) celovečerni igrani TV film