Nada Souvan

Filmografija

Kostumograf
Zrna jutrišnjih pridelkov (1968) TV igra
Ravni pot najboljši pot (Ob stoletnici slovenske Talije) (1967) TV igra
Zgodba, ki je ni (1967) celovečerni igrani film
Blaž Prekrščevalec (1967) TV igra
Kje je meja? (Ob stoletnici slovenske Talije) (1967) TV igra
Roza (Ob stoletnici slovenske Talije) (1966) TV igra
Berite novice! (Ob stoletnici slovenske Talije) (1966) TV igra
Amandus (1966) celovečerni igrani film
Ne joči, Peter (1964) celovečerni igrani film
Zarota (1964) celovečerni igrani film
Tistega lepega dne (1962) celovečerni igrani film
Ples v dežju (1961) celovečerni igrani film
L'Enclos / Ograda (1961) celovečerni igrani film
Balada o trobenti in oblaku (1961) celovečerni igrani film
Družinski dnevnik (1961) celovečerni igrani film
X-25 javlja (1960) celovečerni igrani film
Dobro morje (1958) celovečerni igrani film
Kala (1958) celovečerni igrani film
Trenutki odločitve (1955) celovečerni igrani film
Jara gospoda (1953) celovečerni igrani film