Olga Kršljanin Skrigin

Filmografija

Montažer
Dezerter (1992) celovečerni igrani film
Zadah tela (1983) celovečerni igrani film
13. jul (1982) celovečerni igrani film
Suton (1982) celovečerni igrani film
Poseban tretman (1980) celovečerni igrani film
Nasvidenje v naslednji vojni (1980) celovečerni igrani film
Trofej (1979) celovečerni igrani film
Stići pre svitanja (1978) celovečerni igrani film
Hajka (1977) celovečerni igrani film
Povratak otpisanih (1976) celovečerni igrani film
Čuvar plaže u zimskom periodu (1976) celovečerni igrani film
Crveni udar (1974) celovečerni igrani film
Samrtno proleće (1973) celovečerni igrani film
Let mrtve ptice (1973) celovečerni igrani film
Tragovi crne djevojke (1972) celovečerni igrani film
Opklada (1971) celovečerni igrani film
Poslednja postaja (1971) celovečerni igrani film
Rdeče klasje (1970) celovečerni igrani film
Zaseda (1969) celovečerni igrani film
Kad budem mrtav i beo (1967) celovečerni igrani film
Buđenje pacova (1967) celovečerni igrani film
Povratak (1966) celovečerni igrani film
Pre rata (1966) celovečerni igrani film
Dan mira - dogodilo se u Skoplju (1965) kratki igrani film
Sovražnik (1965) celovečerni igrani film
Službeni položaj (1964) celovečerni igrani film
Kapi, vode, ratnici (Žive vode - Mali Skver - Kapi) (1962) celovečerni igrani omnibus
Ne diraj u sreću (1961) celovečerni igrani film
Drug predsednik centarfor (1960) celovečerni igrani film
Kosovski boj (1959) kratki dokumentarni film o umetnosti
Krvava košulja (1957) celovečerni igrani film
U mreži (1956) celovečerni igrani film
Potraga (1956) celovečerni igrani film
Njih dvojica (1955) celovečerni igrani film
Srebrna značka (1954) kratki dokumentarni reportažni film
V. kongres Komunističke partije Jugoslavije (1949) kratki dokumentarni film