Veselin Simović

Filmografija

Režiser
I na moru - jež (1973) kratki dokumentarni film
Moj tata puškomitraljezac (1972) kratki dokumentarni film
Kako ukrotiti munju (1972) kratki dokumentarni učni film
Nebojše dubina (1971) kratki dokumentarni film
Prvi dani u armiji (1964) kratki dokumentarni film
Montaža visečeg mosta "Bailey" preko Morače (1960) kratki dokumentarni učni film
Narodna republika Makedonija (1958) kratki dokumentarni učni film
Prvi maj 1957 (1957) kratki dokumentarni reportažni film
Scenarist
I na moru - jež (1973) kratki dokumentarni film
Kako ukrotiti munju (1972) kratki dokumentarni učni film
Moj tata puškomitraljezac (1972) kratki dokumentarni film
Ojačani streljački vod u napadu zimi u planini (1969) kratki dokumentarni učni film
Prvi maj 1957 (1957) kratki dokumentarni reportažni film