Igor Samobor

Rojen na Ptuju.

Filmografija

Nastopajoči
Akcija D. B. (2018) celovečerni dokumentarni film
Razredni sovražnik (2013) igrani
9:06 (2009) celovečerni igrani film
Za konec časa (2008) celovečerni eksperimentalni film
Every Breath you take (2007) kratki igrani film
Usode (2007) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Instalacija ljubezni (2007) celovečerni igrani film
Quick View - Toplo-hladno (2005) diplomski igrani film
Ljubljana je ljubljena (2005) celovečerni igrani film
Kajmak in marmelada (2002) celovečerni igrani film
Rabljeva freska (1995) celovečerni igrani film
Črna orhideja (1989) celovečerni igrani TV film
Odpadnik (1988) celovečerni igrani film
Dopust (1987) celovečerni igrani TV film
Kormoran (1986) celovečerni igrani film
Veselo gostivanje (1984) celovečerni igrani film
Deseti brat (1982) celovečerni igrani film
Ubij me nežno (1979) celovečerni igrani film
Amen pod kamen (1979) študijski igrani film