Ljubiša Samardžić

Filmografija

Nastopajoči
Blues za Saro (1999) celovečerni igrani film
Vanbračna putovanja (1988) celovečerni igrani film
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Na putu za Katangu (1987) celovečerni igrani film
Dobrovoljci (1986) celovečerni igrani film
Život je lep (1985) celovečerni igrani film
Pazi šta radiš (Maturanti) (1984) celovečerni igrani film
Smrt gospodina Goluže (1982) celovečerni igrani film
Neka druga žena (1981) celovečerni igrani film
Partizanska eskadrila (1979) celovečerni igrani film
Stići pre svitanja (1978) celovečerni igrani film
Bele trave (1976) celovečerni igrani film
Crvena zemlja (1975) celovečerni igrani film
Doktor Mladen (1975) celovečerni igrani film
Čudoviti prah (1975) celovečerni igrani film
Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja (1973) celovečerni igrani film
Sutjeska (1973) celovečerni igrani film
Valter brani Sarajevo (1972) celovečerni igrani film
Deveto čudo na istoku (1972) celovečerni igrani film
Kuda idu divlje svinje? (1971) TV nadaljevanka
Bitka na Neretvi (1969) celovečerni igrani film
Bokseri idu u raj (1967) celovečerni igrani film
Nož (1967) celovečerni igrani film
Diverzanti (1967) celovečerni igrani film
Štićenik (1966) celovečerni igrani film
Po isti poti se ne vračaj (1965) celovečerni igrani film
Desant na Drvar (1963) celovečerni igrani film
Kozara (1962) celovečerni igrani film
Peščeni grad (1962) celovečerni igrani film