Zvezdana Sabotič

Filmografija

Montažer
Generacija Južne Afrike (2010) dokumentarni
Klemen Klemen (2010) dokumentarni
Kralj Matjaž (2010) neznan
Vodni čut (2008) kratki igrani film
Janez Janša: Projekt (2008) kratki dokumentarni film
Amor magister oprimus (2007) kratki dokumentarni film
Kot ptič (2006) študijski dokumentarni film
Miza, ki tudi laže (2006) študijski dokumentarni film
Ples besed (2006) študijski dokumentarni film
Libero (2006) študijski dokumentarni film
Pop (2005) študijski dokumentarni film
Reka na Poljskem (2005) študijski dokumentarni film
Primer: Vain (2005) študijski dokumentarni film
Ko bom jaz umrl, bo en majhen pogreb (2003) študijski dokumentarni film
Ukradeni otroci (2003) študijski dokumentarni film
Orgazmus (2002) študijski igrani film
Mesečniki danes spijo (2002) študijski dokumentarni film
Che Sara (2002) študijski dokumentarni film
En dan (2001) študijski dokumentarni film
Flašofon (2001) študijski dokumentarni film
Dvakrat na teden (2001) študijski dokumentarni film
Gusarski pohod (2000) diplomski igrani film
Deseti planet (2000) študijski dokumentarni film
Podobe mesta (2000) študijski dokumentarni film
Tišina pred nevihto (2000) študijski igrani film
Predor (2000) diplomski igrani film
Ščetka (1999) študijski igrani film
Zjutro (1998) študijski igrani film
Zijalo (1998) študijski dokumentarni film
Dim ni kar dim (1998) študijski dokumentarni film
Stan (1998) študijski dokumentarni film
Vbod (1998) študijski dokumentarni film
Otroci na cesti (1998) študijski igrani film
Brez štroma (1997) študijski dokumentarni film
Čarobni prsti (1997) študijski igrani film
Koromandija (1997) študijski igrani film
Romeo in Julija iz Kočevskega roga (1997) študijski dokumentarni film
Druga izmena (1996) študijski dokumentarni film
Diareja Co. (1996) študijski dokumentarni film
Pepelca (1996) študijski dokumentarni film
Smehljaj (1996) študijski igrani film
Syrya (1995) študijski igrani film
Povodni mož (1995) študijski igrani film
Lunar (1995) študijski dokumentarni film
Električni stol nad Ljubljano ali Kaj počne slikar z dvema kovčkoma (1995) študijski dokumentarni film
Cesta v Pekel (1995) študijski igrani film
Zgodba, ki je (1993) študijski dokumentarni film
Cirkus Kansky (1992) študijski dokumentarni film
Lojze Filipič - nedokončani portret (1992) kratki dokumentarni film
France Kosmač - Podobe našega pohoda (1991) kratki dokumentarni film
Mississippi (1991) študijski dokumentarni film
Odmevi v vetru (1991) študijski dokumentarni film
Maja in vesoljček (1988) celovečerni igrani film
Portret Frana Zwittra (1985) kratki dokumentarni film
Pivovarna Union (1984) kratki dokumentarni propagandni film
Ljubezen (1984) celovečerni igrani film
Kje je moj mili dom? (1984) kratki dokumentarni film
Vojne še niso končane (1983) kratki dokumentarni film
Unifes (1983) kratki dokumentarni učni film
Mikrofes (1983) kratki dokumentarni učni film
Hemifes (1983) kratki dokumentarni učni film
Burja pred tišino (1983) kratki dokumentarni film
Živeti, živeti (1982) kratki dokumentarni film
Avtomat (1982) kratki igrani film
Nasmeh in bolečina (1982) kratki dokumentarni film
Ženski akt (1982) kratki igrani film
Zmaga (1982) kratki dokumentarni film
Planika Adidas (1982) kratki dokumentarni propagandni film
Dober dan, Celje (1978) kratki dokumentarni informativni film
Emona (1978) kratki dokumentarni propagandni film
Industrija motornih vozil Novo mesto (1977) kratki dokumentarni propagandni film
Dekorativna (1976) kratki dokumentarni propagandni film
Jeklo-beton-človek (1976) kratki dokumentarni film