Smiljan Rozman

Rojen v Celju.

Filmografija

Avtor literarne predloge
Vrtačnik (1979) TV igra
Režiser
FIS 1 A 1970 (1970) kratki dokumentarni športni film
Basistov ponedeljek (1968) kratki igrani film
Scenograf
Cekin (1962) kratki lutkovni film
Scenarist
Zasilna zavora (1978) TV igra
Reportaža o primeru tehnika Alojza Matka (1977) TV igra
Prva stopnica (1976) kratki risani učni film
Rojstni dan stare gospe (1976) TV igra
Kavarna (1975) TV igra
Obiski (1975) TV igra
Študent Andrej in soba (1973) TV igra
Mesto izobilja (1971) otroška TV igra
FIS 1 A 1970 (1970) kratki dokumentarni športni film
Basistov ponedeljek (1968) kratki igrani film
Blaž Prekrščevalec (1967) TV igra
Zimska zgodba (1962) kratki risani film
Don Pedro (1961) kratki lutkovni film
Intermezzo (1960) kratki lutkovni film