Josip Remenar

Filmografija

Montažer
Ujed anđela (1984) celovečerni igrani film
Zagreb živi s Titom (1981) kratki dokumentarni film
Okupacija u 26 slika (1978) celovečerni igrani film
Muke po Mati (1975) celovečerni igrani film
Pričam ti priču (1973) kratki igrani film
Pijana ulična lampa (1962) kratki lutkovni film
Strah (1962) kratki lutkovni film
Zahvalna metla (1962) kratki lutkovni film
2+2=3 (1961) kratki lutkovni film
Toper (1954) kratki igrani reklamni film
Maršal Tito u Hrvatskoj (1946) kratki dokumentarni reportažni film