Petre Prličko

Filmografija

Nastopajoči
Užička republika (1974) celovečerni igrani film
Republika vo plamen (1969) celovečerni igrani film
Brat doktora Homera (1968) celovečerni igrani film
Kade po doždot (1967) celovečerni igrani film
Zgodba, ki je ni (1967) celovečerni igrani film
Makedonska krvava svatba (1967) celovečerni igrani film
Memento (1967) celovečerni igrani film
Do pobedata in po nea (1966) celovečerni igrani film
Po isti poti se ne vračaj (1965) celovečerni igrani film
Denovi na iskušenje (1965) celovečerni igrani film
Narodni poslanik (1964) celovečerni igrani film
Nevesinjska puška (1963) celovečerni igrani film
Parče plavog neba (1961) celovečerni igrani film
Viza za zloto (1959) celovečerni igrani film
Volča noć (1955) celovečerni igrani film