Majda Potokar

Rojena v Ljubljani. Umrla v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Peter in Petra (1996) kratki igrani film
Kdo bo koga (1993) TV nadaljevanka
Srčna dama (1991) celovečerni igrani film
Primer Feliks Langus ali Kako ujeti svobodo (1991) celovečerni igrani TV film
Triangel (1991) celovečerni igrani film
Do konca in naprej (1990) celovečerni igrani film
Umetni raj (1990) celovečerni igrani film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film
Ljubezni Blanke Kolak (1987) celovečerni igrani film
Poletje v školjki (1986) celovečerni igrani film
Čas brez pravljic (1986) celovečerni igrani film
Z bolečino v srcu (1986) celovečerni igrani TV film
Naš človek (1985) celovečerni igrani film
Dediščina (1984) celovečerni igrani film
Trije prispevki k slovenski blaznosti (1983) celovečerni igrani film
Odmor (1981) TV igra
Draga moja Iza (1979) celovečerni igrani film
Ko zorijo jagode (1978) celovečerni igrani film
To so gadi (1977) celovečerni igrani film
Botre (1976) TV igra
Begunec (1973) celovečerni igrani film
Poslednja postaja (1971) celovečerni igrani film
Rdeče klasje (1970) celovečerni igrani film
Sarajevski atentat (1968) celovečerni igrani film
Lažnivka (1965) celovečerni igrani film
Ne joči, Peter (1964) celovečerni igrani film
Samorastniki (1963) celovečerni igrani film
Tri zgodbe (1955) celovečerni igrani film
Na svoji zemlji (1948) celovečerni igrani film