Lojze Potokar

Rojen v Štepanji vasi v Ljubljani. Umrl v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Vrtlog (Otac - Močvara - Vrtlog) (1964) celovečerni igrani omnibus
Službeni položaj (1964) celovečerni igrani film
Tistega lepega dne (1962) celovečerni igrani film
Balada o trobenti in oblaku (1961) celovečerni igrani film
L'Enclos / Ograda (1961) celovečerni igrani film
Družinski dnevnik (1961) celovečerni igrani film
Veselica (1960) celovečerni igrani film
Tri četrtine sonca (1959) celovečerni igrani film
Dobro morje (1958) celovečerni igrani film
Kala (1958) celovečerni igrani film
Tri zgodbe (1955) celovečerni igrani film
Svet na Kajžarju (1952) celovečerni igrani film
Trst (1951) celovečerni igrani film
Kekec (1951) celovečerni igrani film
Na svoji zemlji (1948) celovečerni igrani film