Dragutin Popović

Filmografija

Direktor fotografije
Tito pred temama revolucije (1985) kratki dokumentarni film
Tito u Smederevu (1984) kratki dokumentarni film
Memorijalni centar »Josip Broz Tito« (1983) kratki dokumentarni film
Novi železnički most preko Save u Beogradu (1980) kratki dokumentarni informativni film
Tito u Šumadiji (1979) kratki dokumentarni reportažni film
25 godina FAP-a (1978) kratki dokumentarni propagandni film
XI. kongres Saveza komunista Jugoslavije (1978) kratki dokumentarni film
Luka Beograd (1977) kratki dokumentarno-igrani film
Kolombo '76 (1976) kratki dokumentarni reportažni film
Delegacija privremene revolucionarne vlade Južnog Vijetnama u Jugoslaviji (1973) kratki dokumentarni reportažni film
Volimo te (1972) kratki dokumentarni film
Dalji razvoj federacije ili Putevi usavršavanja jugoslovenskog društveno-političkog sistema (1971) kratki dokumentarni film
Deveti kongres Saveza komunista Jugoslavije (1970) kratki dokumentarni film
Treća konferencija nesvrstanih zemalja u Lusaki (1970) kratki dokumentarni reportažni film
Dan mira - dogodilo se u Skoplju (1965) kratki igrani film